Koncert KUC 2016

pf 2017

V téměř vyprodaném Kulturním centru Zlín jsme se v neděli 27. listopadu podělili s diváky o další hudební zážitek. Každoroční koncert by tentokrát mohl mít přívlastek „filmový“. Ze třinácti skladeb, které mohli diváci slyšet, jich mělo hned sedm svůj původ ve filmech. A ve slavných filmech. Byly to melodie z filmů Tenkrát na západě, Mission Impossible, James Bond, Růžový panter, ale třeba i Sněhurka a sedm trpaslíků, kterou svou choreografií doplnily nejmenší mažoretky z taneční školy A. + A. Mědílkových.

Mažoretky vůbec byly ozdobou celého večera. Účinkovaly jak ve skladbách hraných naším orchestrem, tak i během reprodukované hudby, kdy předvedly moderní choreografii na současné popové hity. Zárukou kvality byly nepochybně zpěváci. Zuzana Sapárová vystřihla krásně píseň Skyfall ze stejnojmenné bondovky, skladbu Fever, ale i hit Lifeline, který má ve svém repertoáru zpěvák Jamiroquai. Josef Tichánek pak suverénně odzpíval závěrečnou směs melodií CHA-CHA.

Suma sumárum můžeme i tento koncert zhodnotit jako vydařený a příští rok se budeme těšit na další shledávanou a to jak během roku při různých kulturních příležitostech, tak samozřejmě v listopadu na dalším výroční koncertě.

 

plakat_koncert 2016.