Zájezd do Čelákovic a Štětí

Image00009

Ve dnech 22.6 až 24. 6. 2018 se uskutečnil dlouho plánovaný zájezd s koncerty v Čelákovicích a Štětí.

Vzhledem k třídennímu pobytu byla realizace zájezdu náročným oříškem. Přesto se podařilo zájezd zorganizovat s dobrým obsazení a nakonec i dobrým výsledkem. K tomu pomohla i kombinace koncertů VDO s Avion Big bandem.

V pátek v podvečer odehrál VDO svůj koncert na náměstí v Čelákovicích a po něm měl vystoupení AVION BIG Band. Při obou vystoupeních zpívali M. Malaníková a J. Tichánek. Celé odpolední až podvečerní vystoupení trvalo téměř 4 hodiny a setkalo se velmi dobrým ohlasem.

V sobotu jsme na pódiu ve Štětí odehráli svůj samostatný koncert, kde se opět představili zpěváci Magdalena Malaníková a Josef Tichánek. Jako sólista se představil Robert Novák, který na trubku zahrál bravurně skladbu Noční slzy. Součástí koncertu byla i povinná skladba k 100. Letému výročí republiky. Zahráli jsme část Frýdlantské suity.

Večer jsme podpořili naše mažoretky při soutěži mažoretek, která se tradičně uskutečnila „Mezi věžáky“.

V neděli byl tradičně festivalový průvod, po kterém se tradičně uskutečnil Monstr koncert.
Všechna naše vystoupení byla přijata s velkým ohlasem u veřejnosti i u odborné veřejnosti. Porota festivalu ocenila naše provedení povinné skladby přes to, že neodpovídala přesně zadaným kritériím festivalu.