Podzimní koncert 2015

vdo2015

I když se nám zdá, že každý výroční koncert dopadá dobře, na což bychom si ještě pár minut před začátkem určitě nevsadili, ten letošní byl snad ještě lepší, než loňský. Kvalitu vystoupení nechť posoudí diváci, my můžeme pouze spočítat prodané lístky a konstatovat, že jsme letos měli vyprodáno.

Na program jsme zařadili průřez různými hudebními žánry, jak se říká – od Bacha po Vlacha. Ani Bacha, ani Vlacha naši diváci sice neslyšeli, ale mohli si poslechnout Turecký pochod od Mozarta a třeba  Slovenský pochod od Pádivého. Muzikál zastoupily melodie z Kabaretu, Drákuly a Cats, operetu zase směs písní z Polské krve. A jednu směsku jsme měli přichystanou i pro ty nejmenší. Byly to Pohádkové melodie, směs vesměs z krásných českých pohádek a seriálů.

Vstoupení orchestru doplnila mladá zpěvačka Simona Mrázová a Taneční škola A. A. Mědílkových, jejichž členů bylo ještě více, než muzikantů. A aby si muzikanti o přestávce více odpočinuli, krátké vystoupení předvedl i Hudební soubor Gymnázia Zlín – Lesní čtvrť.

Takže nashle příště a několik fotografií zde.